2019 Yılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Ek Madde – 1)

2019 yılı Yatay Geçiş (Ek Madde -1) kapsamında Fakültemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin listesine erişmek için lütfen tıklayınız.

2019 yılı Yatay Geçiş (Ek Madde -1) kapsamında kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz; 26.08.2019 – 28.08.2019 tarihleri arasında şahsen ya da vekâleten (sadece noter vekâleti ile) Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Yatay geçiş başvurusu sırasında aşağıda yer alan belgeleri Fakültemize teslim etmemiş ve kayıt hakkı kazanmış olan öğrencilerimizin kayıt sırasında  aşağıda yer alan belgelerden eksik olanları “Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna” teslim etmesi gerekmektedir.

• Kayıtlı olduğu okuldan alınacak olan onaylı “Öğrenci Belgesi”.
  • Kayıtlı olduğu okuldan alınacak olan “Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript)”.
  • Öğrencinin kayıtlı bulunduğu okuldan almış olduğu derslere dair “Onaylı Ders İçerikleri”.
  • Kayıt dondurmuş olduğuna dair belge (Kayıt Dondurmuş Olan Öğrenciler İçin).
  • ÖSYS Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı).
  • Kayıtlı Bulunduğu Okuldan Alacağı “Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge”.
  • 4 adet vesikalık fotoğraf.

Not: Fakültemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz; 23/01/2019 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar gereğince, kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belgeyi” yatay geçiş yapacakları üniversiteye ibraz etmek zorundadır.

21 Ağustos 2019, Çarşamba 757 kez görüntülendi

Akademisyen Hızlı Erişim