ls2

Lisansüstü Seminerlerimizin ikincisini gerçekleştimiş bulunmaktayız. İki oturumdan oluşan seminerde ilk oturumu  AKÜ İİBF Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerim ÇINAR  başkanlığında gerçekleşmiş olup fakültemiz araştırma görevlilerinden Ü.Gülsüm SEMİRTKAN " idari Yargılama Sisteminin işleyişindeki Sorunlar " ;  İsmail TÜRKYILMAZ ise "Sportif Uyuşmazlıkların Tahkim Yoluyla Çözümlenmesi ve Spor Tahkim Mahkemesi" konusunda sunumlarını yapmıştır. İkinci oturum ise AKÜ İİBF Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Kemal BAYRAM başkanlığında gerçekleşmiş olup; AKÜ İİBF Maliye Bölümü araştıma görevlilerinden Ahmet BOZDAĞ "Ceza Hukukunda Tekerrür"; fakültemiz araştırma görevlilerinden Elif Çağla YILDIZ ise  "Modern ve Modern Öncesi Toplumlarda Ceza" konularında sunumlarını yapmışlardır.

05 Mayıs 2016, Perşembe 327 kez görüntülendi