Afyon Kocatepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde açılan fakültemiz tarafından ve fakültemizde eğitimleri gerçekleştirilen Bilirkişilik Temel Eğitimi ile Mali ve Hukuki Yönleriyle Konkordato Komiserliği Eğitimi katılımcılarına düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi. Fakültemizde gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Arık,  Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ile AKÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ersan Mertgenç ve kurs sonunda belge almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

27 Kasım 2018, Salı 257 kez görüntülendi