Yaz okulunda açılacak derslerin tespiti için ön talep alınacaktır.

Öğrencilerimiz,   obs.aku.edu.tr/test/ogrenci

***Adresinden Mevcut Öğrenci No Ve Şifreleriyle  giriş yaparak ders kayıt butonundan yaz okulunda almak istedikleri dersleri, 10.06.2019 mesai tarihine kadar  seçebilirler.

*** Öncelikle alttan ve alt dönemlerdeki dersler seçilmelidir.

*****(Daha önce güz ve bahar yarıyıllarında başarısız olduğu veya almadığı dersleri alabilirler, Güz ve Bahar yarıyılında almakla yükümlü olduğu  derslerin tümünü alıp başarmış olması halinde üst yarıyıllarında açılan dersleri alabilir.)*****

** Seçilen derslerin toplam ders saatinin en fazla 16 saat olmasına dikkat edilmelidir.

*** Açılacak dersler tespit edildikten sonra kesin kayıtlar 17.06.2019-21.06.2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

***Diğer üniversitelerden  fakültemizdeki yaz okuluna başvurmayı düşünen öğrencilerin derslerin ilanını beklemeleri ve kesin kayıt haftasında başvurmaları gerekmektedir.

17 Mayıs 2019, Cuma 7093 kez görüntülendi