Ombudsmanlık Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ve Anayasa Mahkemesi Raportörü Dr. Hilmi Can TURAN’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans fakültemiz konferans salonunda yapıldı.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Anayasa Mahkemesi Raportörü Dr. Hilmi Can Turan’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hatipoğlu ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açış konuşmasını yapan AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hatipoğlu, Anayasa Mahkemesi’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine hukuki bakışının çok önemli olduğunu söyledi.

Anayasa Mahkemesi Raportörü Dr. Hilmi Can TURAN’ın konuşmaları ve ardından katılımcı akademisyen ve öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırması ile konferans sona erdi.

10 Mart 2020, Salı 369 kez görüntülendi