Fakültemiz öğrencileri ve mensuplarınca “AKÜ Hukuk Evde Kaldı Ama Duyarsız Kalmadı” adıyla başlatılan bağış kampanyası sonucunda toplanan yardımlar Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e takdim edildi.

Fakültemizi temsilen öğrencilerimiz, Arş. Grv. Şafak ORHAN ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet HATİPOĞLU tarafından gerçekleştirilen takdimde, yurdun dört bir köşesinden öğrencilerimizin, mezunlarımızın, fakültemizin idari ve akademik personelinin göndermiş oldukları  yardımların miktardan bağımsız mahiyetinin gösterdiği önem üzerinde durularak “Başka illerden öğrenciler Afyonkarahisar’a vefalarını gösterdiler.” tespitine yer verildi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK imkanı olanların bir yerlere ulaşabildiğini, imkanı olmayanların ise bir yere ulaşamadığını kaydederek, “Gidip onları buluyoruz, buluşturuyoruz. Ramazan ayı yaklaşıyor. Ne yapabiliriz derken gıda yardımı paketi işine girelim dedik. Hayır sahibi ile ihtiyacı olan insanı buluşturmak istedik.” dedi. Belediye Başkanı ZEYBEK, zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde bunun da bir imtihan olduğunun bilincinde olmamız gerektiği değerlendirmesinde bulundu.

 

13 Nisan 2020, Pazartesi 255 kez görüntülendi