FAKÜLTEMİZ 2019 – 2020 YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMİNİ KAÇIRAN DİĞER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN DİLEKÇE İLE KAYIT TALEPLERİ 07/07/2020 SALI GÜNÜ SAAT 17:00 İTİBARİYLE SON BULACAKTIR. BU TARİHTEN SONRA YAPILAN MAİL VE POSTA YOLUYLA YAPILAN BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

09/07/2020 PERŞEMBE MESAİ BİTİMİNE KADAR ÖN KAYIT SİSTEMİ TEKRAR AÇILMIŞ OLUP, ÖN KAYIT YAPTIRAMAYAN ÖĞRENCİLER https://onbasvuru.aku.edu.tr/  İNTERNET ADRESİNDEN ÖN KAYIT YAPABİLECEKLERDİR. ÖN KAYITLAR BU TARİH İTİBARİYLE SON BULACAKTIR VE SONRASINDA YAPILACAK OLAN BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

ÖN KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLER AKÜ HUKUK WEB SAYFASINDA YER ALAN 4 TEMMUZ TARİHLİ DURUMUZU DİKKATE ALARAK İŞLEMLERİNİ TAMAMLAMALIDIR.

E-posta yoluyla gönderdikleri dilekçe ile ön kayıt başvurusunda bulunan öğrencilerimize başvuru kayıtları yapıldıktan sonra dönüş yapılmayacaktır. Bu öğrencilerimiz web sayfamızdaki 04.07.2020 tarihli duyurumuzda yer alan süreci takip ederek ders kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

07 Temmuz 2020, Salı 5054 kez görüntülendi