1 Haziran 2023 Tarihinde Atatürk Kongre Merkezinde (AKM) gerçekleştirilen törende mezun genç hukukçularımız kep attı. Törene; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kübra Teymur, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ile birlikte il protokolü, fakülte mensuplarımız, öğrencilerimiz ve kıymetli aileleri katıldı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen mezuniyet törenimizde fakültemiz 2022-2023 Akademik Yılı dönem birincisi olan Hasan Furkan DEMİREL, dönem ikincisi olan Kemal AKSU, dönem üçüncüsü olan Ali Batuhan ERİŞLİ ve tüm mezunlarımızı tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet törenimizin kısa videosuna erişmek için tıklayınız.

22 Haziran 2023, Perşembe 805 kez görüntülendi