Üniversitelerden seçilecek öğrencilerin kişisel verilerin korunması alanında bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulması konusunda aday gönüllüler yetiştirilebilmesi için Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanlığı tarafından “Üniversite Gençliği Arasında Kişisel Verileri Koruma Gönüllüsü Yetiştirme Projesi” hayata geçirilmiş olup, proje kapsamda fakültemizde öğrenim gören 1. sınıf öğrencilerinden seçilecek 2 öğrenciye ilgili kurum tarafından kişisel verilerin korunması alanında eğitim verilecek ve programa katılacak olan öğrencilerin ulaşım, transfer, konaklama ve iaşe giderleri yine ilgili kurum tarafından karşılanacaktır.
Söz konusu programa katılmak isteyen 1. sınıf öğrencilerimizin isim ve irtibat bilgilerinin 07.11.2023 Salı saat 12:30’a kadar öğrenci işlerine bildirmesi gerekmektedir.

Adı geçen eğitimin, 8-10 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya ilinde bulunan Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na ait Antalya Eğitim ve Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

06 Kasım 2023, Pazartesi 89 kez görüntülendi