Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan yapılan duyuru şu şekildedir:

Üniversitemiz 2023-2024 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimiz arasında sporu çok yönlü tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla takım ve ferdi branşlarda “2024 Yılı Spor Oyunları Müsabakaları” düzenlenecektir. Takım branşlarının isim ve antrenör bilgileri (ad-soyad-unvan-iletişim) ile ferdi branşlara katılmak isteyen öğrencilerimizin 15.12.2024 tarihine kadar fakültemiz öğrenci işlerine bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

Takım Müsabakaları
1- Müsabakalar basketbol (bayan – erkek), voleybol (bayan – erkek), futbol (erkek) branşlarında
yapılacaktır.
2- Her birim, her branş için sadece 1 takım ile yarışabilecektir.
3- İlgili takımların her müsabakaya 1 antrenörle katılım göstermesi zorunludur.
4- Takım oyunlarında sporcular ilgili birimin öğrencisi olmak zorundadır. Her sporcu sadece 1 takım
branşında katılım sağlayacaktır.
Ferdi Müsabakalar
1- Masa tenisi, kort tenis, badminton, atletizm, satranç branşlarında (bayan – erkek) yapılacaktır.
2- Her birimden katılım sınırsızdır.
3- Müsabakalara katılmak isteyen sporcular, öğrencisi olduğu birim üzerinden katılım sağlayacaktır.

11 Aralık 2023, Pazartesi 92 kez görüntülendi