Seminer Afişine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Hukuk Fakültesi Lisansüstü Seminerleri V” konulu program, 25 Nisan 2013 Perşembe günü ANS Kampusü 7. Eğitim Binası Hukuk Fakültesi Duruşma Salonunda gerçekleştirildi.

Seminer programının açış konuşmasını yapan AKÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şafak Balı, “Fakültemiz, henüz lisans öğrencisi almadan üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirebilmesi ve araştırma görevlileri yani geleceğin öğretim üyelerinin iyi bir şekilde yetiştirilmeleri adına bu seminerleri düzenledi. Bugün beşincisini düzenliyoruz, katılım her geçen gün artarak ve çeşitlenerek sürüyor. Her seferinde daha verimli ve faydalı oluyor” diye konuştu. Seminere AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar’ın yanı sıra öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İki oturum halinde gerçekleştirilen seminerlerin ilk oturumunda “Yargı Sistemleri ve Türkiye’de Yargı: Genel Olarak Yargı Sistemleri, İşleyişi ve Sorunları” konusu işlendi. AKÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şafak Balı başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı Abdülkadir Akın “Ceza Soruşturmaları Aşamasında Karşılaşılan Bazı Temel Sorunlar”, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Av. Turgay Şahin “Türk Yargı Sistemlerinin Sorunlarına Genel Bir Bakış”, Arş. Grv. Elif Gül Yılmazlar “3. ve 4. Yargı Paketlerinin Ceza Hukuku Bağlamında İncelenmesi”, Arş. Grv. İsmail Özden “4. Yargı Paketi Özelinde Türk Yargı Sisteminin Yeniden İnşası Çalışmalarına Bakış” konularında seminer verdiler.

5_1b 5_2b 5_3b 5_4b

 

05 Mayıs 2016, Perşembe 344 kez görüntülendi