Üniversitemiz öğretim üyesi

“Yerli, Yeşil Yeni”
projesinin tanımı konulu konferans
24 Nisan 2019 tarihinde saat 11.00’de
fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

(Anayasal Perspektif Okuma Grubu)

Not: Yerli, Yeşil Yeni Platformu 2017-Bahar yarıyılında, Doç. Dr. Murad Tiryakioğlu’nun verdiği Türkiye ve Dünya Ekonomisi dersinin bir sonucu olarak, yerli, yeşil ve yenilikçi bir geleceğe inanan, hayal kurmaktan vazgeçmeyen ve hayallerinin peşinde koşmaktan yorulmayan ve bu ülkenin, üzerinde yaşadığımız dünyanın geleceği için söyleyecek sözü olan bir grup genç tarafından hayata geçirilmiştir. Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı’nın başlangıç desteğiyle hayata geçirilen ve tamamen bağımsız olarak büyümeye devam eden bu platformun amacı, Türkiye’nin yerli yeşil yeni üretim kapasite ve yeteneklerine ilişkin bir farkındalık ve tarihsel tecrübelere dayanan bir gündem oluşturmaktır. (http://yerliyesilyeni.org/ adresinden alınmıştır.)

22 Nisan 2019, Pazartesi 372 kez görüntülendi