Yurt İçi 2. Sınıf Başvuru Sonuçları için tıklayınız

Yurt İçi 3. Sınıf Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

Yurt Dışı Askeri Personel Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

2021 yılı Başarıya Göre Yatay Geçiş başvuru değerlendirmeleri sonucunda fakültemize asil listeden kayıt hakkı kazanmış olan öğrencilerin, kesin kayıt yaptırmak istediklerine dair imzalı dilekçelerini, 23.08.2020 – 25.08.2020 tarihleri arasında, hukuk@aku.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Kesin kayıt son tarihi olan 25.08.2020 mesai bitiminden sonra ulaşacak dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrenciler ise asil listede yer alan öğrencilerimizden kayıt yaptırmayanların bulunması durumunda, 26.08.2020 – 27.08.2020 tarihlerinde yine hukuk@aku.edu.tr mail adresine kesin kayıt yaptırmak istediklerine dair imzalı dilekçelerini göndererek kayıt yaptırabileceklerdir.

Öğrencilerimiz daha geniş bilgi için fakülte öğrenci işleri birimi ile iletişime geçebilirler.

NOT: Değerlendirme kriterleri açısından ilgili mevzuat gereği başvuran öğrencilerin okudukları/okumakta oldukları programlara giriş için kullandıkları puanlar ile (TM, EA, EA DGS gibi) fakültemizi aynı sınav ile kazanan öğrencilerimizin taban puanları dikkate alınmıştır.

06 Ağustos 2021, Cuma 3983 kez görüntülendi